MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 6. Dwa poziomy.
Warto kierować się tą dwustopniową procedurą. Stworzy ona solidną podstawę dla Twojego budżetu. Pierwszy poziom określa się jako opisowy. Dotyczy on jedynie założeń. Te założenia są później wykorzystywane, aby stworzyć drugi poziom planu czyli aspekt finansowy, który wymaga zdecydowanie głębszej analizy.

Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 2
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:
  • odpowiednio wycenić lokal
  • przygotować się do sprzedaży
  • uniknąć problemów związanych ze sprzedażą
  • zmienić wizerunek restauracji
  • sfinansować zakup
  • zabezpieczyć sukces i zaplanować kolejne sprzedaże
  • poznać zalety i wady franszyzy
spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki